خورشت قیمه کدو
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم (قطعات ۲ سانتی)
▪ پیاز بزرگ: ۱ عدد
▪ لپه: ۱ استکان (از قبل خیس شده)
▪ کدو سبز: ۱ کیلو
▪ رب: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک، گرد لیمو و فلفل سیاه: به میزان لازم
▪ زرد چوبه: به میزان کافی
▪ زعفران و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه


پیاز را رنگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس گوشت را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم. لپه را که از قبل خیس کردیم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود.
در این مرحله زردچوبه و رب را اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود. ۳ تا ۴ لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد.
کدو را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن کمی سرخ می کنیم. ۲۰ دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت بر داریم کدوهای سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.
▪ نکته:
برای شفاف شدن خورش و سلامت گوشت بهتر است گوشت خرد شده را در ظرفی ریخته و روی آن آب سرد بریزیم و روی حرارت قرار دهیم. به محض این که جوش آمد، کف و خونابۀ گوشت را بیرون ریخته و روی آن آب گرفته و سپس با پیاز سرخ کنیم.





:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 907
|
امتیاز مطلب : 93
|
تعداد امتیازدهندگان : 27
|
مجموع امتیاز : 27
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: